Nieuws

Nieuwsbericht Karel

Nieuwsbericht Karel

Dit is een bericht

Vriend(innet)jesdag

Vriend(innet)jesdag

Op woensdag 16 maart houden we bij FC Dynamo Beervelde Vriend(innet)jesdag. Op die dag zijn alle vriendjes en vriendinnetjes die graag eens met onze club kennis willen maken meer dan welkom om eens een training mee te volgen! Van 18u tot 19u op de terreinen van FC Dynamo Beervelde iedereen welkom!

Koekjesverkoop (ten voordele van jeugd FC Dynamo Beervelde)

Koekjesverkoop (ten voordele van jeugd FC Dynamo Beervelde)

Te bestellen bij de jeugdspelers of in de kantine.(Liefst via de jeugdspelers aangezien de beste verkopende ploeg iets kan winnen!) Koeken verkoop actie loopt van 7 februari tot 12 maart. Afhaalmoment laatste weekend van maart.

Fairplay Statement

Fairplay Statement

Beste spelers, ouders, trainers, kortom iedereen die bij onze club betrokken is. Afgelopen zaterdag is een wedstrijd van één van onze jeugdploegen niet verlopen hoe een voetbalwedstrijd zou moeten verlopen. We hebben hiervan melding gekregen van de tegenstander, en dat werd  ook door onze ploeg bevestigd. Sinds maandag zijn we een onderzoek gestart binnen onze […]

Nieuwe website

Welkom op onze website! Deze website is momenteel nog in ontwikkeling.Je kan steeds alle opmerkingen of suggesties doorgeven!